Škrinca na pikniku

8. Jun 2022

Na lep sončen dan smo se udeležili piknika na Katapultu, kjer smo imeli možnost spoznati druga uspešna podjetja in podjetnike in seveda tudi oglaševati naš produkt in ideje.

Prvo smo si ogledali Katapult in spoznali zaposlene, ki nam in drugim nudijo pomoč na vseh področjih. Nato je sledila krajša predstavitev Dewesofta in Katapulta.

Zatem smo prišli na vrsto mi, podjetniki. Imeli smo tri minute, da predstavimo naš "pitch". Spoznali smo se s podjetjem Love2Bake, ki izdeluje testo z drožmi, ki ga potrebuješ za izdelavo zelo okusne pizze. Pizze smo tudi poskusili in bile so res odlične. Predstavili so se še Chipolo, AFormX, Kresnička Flare in drugi. Na koncu pa je bilo na vrsti najboljše podjetje - Škrinca! Med našo predstavitvijo so poslušalci lahko poskusili tudi napolitanke. Ko je bilo predstavitev konec, se je začela zabava, zato smo vsi hitro pohiteli ven pred DEWESoft, kjer nas je čakala hrana in pijača. Ne moremo vam povedati, kako dobro je bilo, kako slastna hrana je bila na krožnikih. Ker smo se zelo zabavali, je čas hitro minil.

Vsi smo bili zelo zadovoljni in upamo, da se kaj takega kmalu ponovi.

Malo utrinkov iz piknika:

Skupinska slika z ekipo Škrince, Jernej Ženko, Petra Škarja, Luka Srbić, Andrei Morozov in Dr. Jure Knez

Slika iz piknika

Pica ki se peče :)

Love 2 Bake

Škrinca out :)