Intervju v novi pisarni in podelitev priznanja

17. Jun 2022

Intervju v novi pisarni in podelitev priznanja

Sedaj se gre pa za res, dobili smo nove pisarne! Katapult nam je ponudil pisarne v novo odprtem Zasavskem podjetniškem inkubatorju, kjer smo se že veselo preselili in naredili udobne. Not mamo vse kar potrebujemo, mize pa nek za sedet. Seveda nimamo še vsega, ker smo prvi na vasi in moramo še vse opremiti. 

Že drugi dan smo imeli intervju z Jano Petkovšek Štakul za časopis Finance, kjer smo povedali malo o sebi, naši novi pisarni in kaj je Škrinca. V veselje nam jo je bilo spoznat, ker je bil to naš prvi intervju, ki smo ga raztural, ni da ni kaj vse smo povedal, besede se niso morale vstaviti. 

Na nekaj smo pa pozabl povedat. Aha! Bili smo tudi prejetniki častne omembe v iniciativi  Inženirke in inženirji bomo! v Ljubljani. Za naš trden trud kot dijako nas je Katapult predlagav za nagrado Inženirska iskra, kjer smo bili izbrani. Bili smo kar v šoku, ko smo izvedli, da bomo dobili nagrado. Nismo si niti mislili, da bi lahko kdaj dobili kaj takšnega. Res hvala Katapultu, da so nas predlagali in na koncu osvojili nagrado!

Skrinca stoji z priznanjem
Skrinca pridobi priznanje