Škrinca na pikniku

8. Jun 2022

Na lep (a na koncu katastrofalen deževen dan) smo se udeležili piknika na Katapultu, kjer smo imeli možnost spoznat druga podjetja in podjetnike, a seveda tudi oglaševali naš produkt in ideje.

Začel smo ob 15:30. kjer smo imeli manjši razgled po Katapultu in spoznali zaposlene, ki na konec koncu nam pomagajo priti do višje točke. Ob 16:00 smo začeli s krajšo predstavitvijo Dewesofta in Katapulta, kjer smo spoznali namen in delovanje podjetji (ki seveda smo jih že poznali).

Nato smo prišli na vrsto mi, podjetniki, kjer smo imeli tri minute, da predstavimo naš "pitch". Začeli smo z podjetjem Love2Bake, ki ponuja posebno testo, ki daje slasten okus slaščicam. Nato smo spoznali še Chipolo, AForm, Kresnička Flare in druge. Na koncu je bilo pa na vrsti najbolšje, njaslastnejše podjetje, Škrinca! Vsi so postali tako lačni med predstavitvijo, da smo jim ponudili napoli- mislim škrince (seveda tiste za pojest). Ko je bilo konec predstavitev se je začela žurka, zato smo vsi hitro pohiteli ven pred DEWESoft-om, kjer nas je čakala hrana in pijača. Ne moremo vam puvedat kuk dobr je blo, kuk slastna hrana je bila na krožnikih. Sami nismo morali verjeti kako hitro je minil čas, ker smo se preveč zabavali, vse dokler ni prišel dež, kjer je večina ljudi odšla domov, a Škrinca se ni dala, zato smo ostali čisto do konca.

Vsi smo bili "ekstremno" zadovoljni dogotka in upamo, da bo prišel še kakšen, da se bomo spet najedli in zabavali.

Malo utrinkov iz piknika:

Skupinska slika z ekipo Škrince, Jernej Ženko, Petra Škarja, Luka Srbić, Andrei Morozov in Dr. Jure Knez

Slika iz piknika

Pica ki se peče :)

Love 2 Bake